23948sdkhjf

Kgl. Hofleverandør nyskaber sit brand

Randers-handsker – den kongelige hofleverandør, der kan spores tilbage til 1200-tallet – åbner en pop-up-forretning i Friis Shoppingcenter i Aalborg. Det skriver handskevirksomheden i en pressemeddelelse.

Fredag den 15. november åbner dørene, og der vil blandt andet blive solgt handsker fra deres nye brand Rhanders, som er en kollektion bestående af limited edition-varer, der kun vil blive solgt i en begrænset mængde.  

Mærket Rhanders er lanceret som led i et generationsskifte i virksomheden Randers Handsker. Det er den tidligere marketingdirektør for By Malene Birger og ph.d. i Omnichannel Retail, Rina Hansen, der står i spidsen for det nye brand, og hun glæder sig meget til at komme til Aalborg:

- Pop-up butikker er en test af markedet, og vi glæder os til at se hvilke reaktioner, vi får i Aalborg. Selvom vi har mange års modeerfaring og handskeerfaring inden for murene i virksomheden, betragter vi os som en start-up. Vi skal bygge virksomheden op i den digitale tidsalder og lære en masse af de eksperimenter, vi gør os. Erfaringerne fra Aalborg vil derfor få betydning for, hvordan vi udvikler os fremadrettet, fortæller Rina Hansen.

Den nuværende virksomhed har rødder tilbage til 1811. Efter sigende skulle den franske dronning Marie Antoinette have købt handsker fra Randers, fordi de fik hendes hænder til at føles bløde og glatte, og fordi de havde en genkendelig aroma, som stammede fra kalmusblomsten, som blev brugt i indfarvningen af handskerne ved Gudenåen i Randers.

Siden 2000 har Randers Handsker kunne kalde sig kgl. Hofleverandør og virksomheden leverer også handsker til Søværnet, Jægerkorpset, Politet og Den Kgl. Livgarde.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095